Wat klanten over mij en mijn werk zeggen

“Stijf van de stress kwam ik bij Marianne van Shiatsupraktijk Zuidwolde terecht. Zij was mij warm aanbevolen en terecht … Marianne leeft Shiatsu!

Haar passie en de integere manier van haar Shiatsu massages zonder poespas hebben mij erg geholpen te ontspannen, bewuster om te gaan met de signalen in mijn lijf om zo de energie weer constructief te laten stromen”

Ties Voskamp

 

Een shiatsu behandeling door Marianne van Shiatsupraktijk Zuidwolde is een heel bijzondere ervaring: Je vertelt je klachten en zij gaat aan de slag. Ze doet haar werk met veel aandacht en passie. En dat merk je. Ze heft blokkades op en je voelt ter plekke de warmte stromen en je voelt de verbinding tussen verschillende delen van je lichaam via meridianen. De behandeling is een subtiele samenwerking tussen behandelaar en behandelde. Je lichaam doet het werk. Geestelijk kan je ontspannen en het effect volgen. Ik kan Marianne van harte aanbevelen voor een weldadige shiatsu behandeling.

Jan Willem uit Groningen

Na een enthousiast verhaal van een kennis gehoord te hebben, maakte ik een afspraak bij Marianne. Ik had verschillende klachten, waarvan ‘niet kunnen ontspannen’ misschien wel de belangrijkste was. De allereerste shiatsubehandeling was bijzonder, er kwam letterlijk en figuurlijk heel veel los. Lastig, maar goed. Deze ene behandeling had evenveel effect als een half jaar lang wekelijkse fysiotherapie! Marianne biedt een rustige omgeving, waar het voor mij veilig voelde (en voelt) om mijn verhaal te doen en los te laten. Ze weet de vinger op de zere plek te leggen en helpt om liefdevol aandacht te schenken aan de pijn, zodat deze verwerkt kan worden. Daarnaast heeft ze mij hele goede oefeningen gegeven, waardoor ik steviger in mijn schoenen kom te staan.
Ik kan iedereen die moeite heeft met voelen en/of loslaten, met vage lichamelijke klachten of ‘gewoon’ niet helemaal lekker in z’n vel zit, aanraden een shiatsubehandeling bij Marianne te gaan proberen.

Anja uit Groningen

Ik doe al jaren aan Yoga, maar mijn eerste Do-In les vond ik heel interessant. Ik heb niet eerder zo duidelijk gevoeld met welke spieren ik mijn bekken kan kantelen!

Seluc uit Groningen

Do-In is heerlijk! Zometeen weer lekker aan de slag. Ik voel echt alles stromen!

Inge uit Groningen

Ik ben al 3 keer in het ziekenhuis geweest met klachten aan mijn pols en kreeg te horen dat ik geopereerd zou moeten worden aan een carpaal-tunnelsyndroom. Bij de derde shiatsu-behandeling vertelde ik dat aan Marianne en heeft zij specifiek de klachten aan mijn pols behandeld. Na die ene behandeling heb ik nu al weken geen last meer van mijn pols.

Marianne H. uit Zuidwolde

Al een paar jaar geeft Marianne me Shiatsu-behandelingen. Voor mij is dit een manier om mijn gezondheid in eigen hand te nemen. Shiatsu werkt ontspannend op het moment dat de behandeling gaande is en in de periode erna merk ik effect door als het ware meer één geheel te zijn. De onderdelen van mijn lichaam gaan weer met elkaar samenwerken. Kleine en ook grotere ongemakken door plekken die vastzitten heb ik met succes bij Marianne laten behandelen. Door gedurende het jaar een aantal keren te komen onderhoud en herstel ik de balans van lichaam en geest. Zo raak ik bewust van wat er in mijn lichaam gaande is en worden grotere problemen voorkomen.

Trijntje de Haan

Was weer gezellig gisteren. Ik wou nog even zeggen dat ik heerlijk heb geslapen vanacht en heel diep! En ik kwam erachter dat ik al een paar weken ongemerkt geen Ibuprofen in huis heb, terwijl ik dat voor Shiatsu toch 2 dagen per week minimaal nam… Bedankt daarvoor!

Hieke uit Groningen